Resultaten WK Scholieren en EK Studenten

12 augustus 2015

Prachtige prestaties op internationaal topniveau: afgelopen week wist Urmi Pahladsingh op het WK debatteren voor scholieren met het Nederlands team tweede te worden in de categorie ‘Landen met Engels als Vreemde Taal’. Zelf werd ze uitgeroepen tot vijfde beste spreker in deze categorie, een bijzondere prestatie! Op het EK debatteren voor studenten wist oud-Spathaan Emma Lucas de kwartfinale te bereiken in de categorie ‘Engels als Tweede Taal’. Oud-Spathanen Ybo Buruma en Roel Becker wisten zelfs de finale te halen in deze categorie, die helaas in een 4-3 beslissing in hun nadeel uitviel. Ybo en Roel werden tot respectievelijk derde en tweede beste spreker in de categorie uitgeroepen, een heel knap resultaat. We zijn ontzettend trots op onze helden, ze hebben allemaal bewezen wat voor een topniveau via Spatha bereikt kan worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s