Spathanen geselecteerd voor Roosevelt World Schools Academy

3 april 2015

We zijn heel trots om aan te kondigen dat maar liefst 4 Spathanen zijn geselecteerd voor de Roosevelt World Schools Academy, een weekend waarin de beste jonge debattalenten van Nederland getraind zullen worden door topcoaches en waar de eerste selectie voor het nationale team van 2016 zal worden gemaakt. Rokus Loef, Tom van Leur, Jop Flameling en Louis Honée zullen begin mei naar Middelburg afreizen voor dit prestigieuze evenement. We wensen ze heel veel succes, de toekomst begint vandaag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s