Spathanen op World Schools Tournament Slovenia

9 maart 2015

Op internationaal topniveau wist Spatha dit weekend ook echt topniveau te leveren. Urmi Pahladsingh wist met team Netherlands Blue de kwartfinale van het International World Schools Tournament Slovenia te bereiken, waarin ze het helaas moest afleggen tegen USA Red. Urmi wist een zeer respectabele 7e plek op de sprekerstab te bemachtigen. David Metz wist met team Netherlands White zelfs de halve finale van dit toernooi te bereiken, waarin ze het helaas in een 4-1 split aflegden tegen USA Blue. Toch werd David’s team uitgeroepen tot derde team van het hele toernooi, en allerbeste team met Engels als Tweede Taal. Oud-Spathaan Emma Lucas heeft ook succes geboekt: ze mocht juryvoorzitter zijn van een van de kwartfinales, en deel van het jurypanel voor een van de halve finales. We zijn natuurlijk ongelooflijk trots op deze helden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s