Succes in Deurne

Afgelopen weekend heeft ons NK-team het Willibrord Debattoernooi gewonnen. In een spannende finale won het team in een 6-3 split van het Coornhert Gymnasium. Het gehele team stond in de top 10 beste sprekers, met Tom van Leur als negende, Tom Geukemeijer als vijfde, Rokus Loef als vierde en Louis Honee als tweede. Een erg knappe prestatie! Nu hopen dat deze lijn doorgezet kan worden naar de finaledag van het NK op zaterdag 23 januari.

Ook oud-Spathanen stonden de afgelopen tijd in de schijnwerpers. Op het WK Debatteren voor Studenten heeft Daan Welling de beste Nederlandse teamprestatie ooit neergezet door de kwartfinale van het hoofdtoernooi te halen. Roel Becker en Emma Lucas stonden in de halve finale in de categorie Engels als Tweede Taal. In deze categorie werden Roel en Daan ook gedeeld tiende spreker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s