Op naar Oxford

Afgelopen zondag was Spatha goed vertegenwoordigd op Dutch Oxford Schools in Rotterdam. 50 teams streden in drie rondes om een plekje op de volgende ronde in Oxford, en van de 4 teams die door mogen, zijn er maar liefst 2 van Spatha! Op 12 maart zullen zij afreizen naar Engeland om tegen teams uit allerlei landen te debatteren, in het Engels uiteraard. De teams in kwestie zijn Spatha A: Louis en Jop (tevens het winnende team) en Spatha B: Sophie en Rokus. De teams die het net niet hebben gered, Spatha C: Tom en Tom, en Spatha D: Vivian en Cato, eindigden beide in de top 10. Alle sprekers eindigden in de top 25 van de 100. Felicitaties aan allen!

Daarnaast willen wij onze geduchte concurrent Hybris van het Utrecht Stedelijk Gymnasium feliciteren: ook zij mogen twee teams naar Oxford sturen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s