Max en Elian door naar Oxford

Afgelopen zaterdag zijn we met een grote Spatha delegatie naar Rotterdam afgereisd om mee te doen aan Oxford schools. Een engelstalig BP toernooi waarbij de top teams door kunnen naar de finale dag in Oxford zelf. De dag begon met een interessante debatcursus waar we nog de laatste tips mee kregen om vervolgens een lange dag vol debatten in te gaan. Uiteindelijk zijn we met prijzen naar huis gegaan: Max werd beste jongeren spreker en het team van Elian en Max is door naar de finaledag in Oxford!

Spatha Hoogh!photo6028132358697365358

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s