CA-TEAM

Het CA-Team zijn vier personen die alle stellingen voor de debaters bedenken. Ook is het de hoofd jurering van de dag zelf, die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op debat-gebied. Hieronder de leden van het CA-Team:

Devin van den Berg!
Devin is niet alleen Nederlands Kampioen Scholieren geworden in 2011, ook is hij Open Nederlands Kampioen geworden – met studenten dus. Daarnaast is hij de hoofdcoach van het Nederlands team dat ons kleine, maar geweldige, debatland vertegenwoordigt op het WK Debatteren. Zoals te zien is hij uitermate geschikt om jullie voor te bereiden op het NK Scholieren.
Dit is slechts een fractie van de prestaties die Devin levert in het debatteren, een fantastische aanwinst voor Spatha Schools dus.

foto van Spatha Rhetoricae.

Lisa Schallenberg!
Lisa is een CA van onschatbare waarde. Zo was ze CA-lid van het WK Scholieren, en jureerde ook nog eens de finale van dit WK, én van vorig jaar. Daarnaast is ze zelf ook nog eens een uitmuntende spreker, zo bleek maar weer toen ze afgelopen zomer in de EK Finale voor Studenten stond in Warschau.

We zijn ontzettend trots om te mogen vertellen dat Lisa jullie CA gaat zijn.

foto van Spatha Rhetoricae.

Sarah Rust! Sarah is al jaren een vast lid in de debatgemeenschap, en heeft zo al heel wat toernooien bezocht. Met succes: onder vele andere prestaties sprak ze in de Trinity ESL Finale, won de Manchester ESL finale en jureerde de halve-finale van Cambridge IV en finales van talloze andere competities.Met zoveel internationale BP-ervaring is zij de aangewezen persoon jullie te jureren en verbeteren in jullie argumentatie!

In Rust we trust!

foto van Spatha Rhetoricae.
Het vierde CA-lid wordt op woensdag 21 september bekend gemaakt.