Spatha in Leiden Open Novice-finale

1 maart 2015

Afgelopen weekend is Spatha weer goed vertegenwoordigd, ditmaal op Leiden Open. Op dit internationale studentendebattoernooi van het hoogste niveau wisten Jop Flameling en Rokus Loef namens Spatha een plekje in de novice-finale te veroveren. In een spannend debat over de stelling “This House would cut all benefits for people who are able, but unwilling to work” grepen onze helden helaas net naast de beker. Toch willen we ze graag feliciteren met een prachtig resultaat, het behalen van een novice-finale gebeurt niet elke dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s