Trivium toernooi

Afgelopen zaterdag vond in Nijmegen het Trivium Toernooi plaats, een thuiswedstrijd dus! Vijf Spathanen verschenen aan de start: Maurice Rosman en Tom van LeurTijmen Kerkhof en Tom Geukemeijer en Louis Honee vormde een team met Willibrorder Joas Bakker, en niet zonder succes!

Tijmen (na een half jaar niet gedebatteerd te hebben) en Tom G wisten het tot de novice-finale te schoppen, terwijl Louis en Joas als enige scholierenteam maar liefst de halve finale bereikten. Een bijzonder knappe prestatie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s