Internationale inspanningen

Afgelopen week kwam de pre-selectie van het Nederlands team, verdeeld over drie verschillende teams, in actie op het internationale debattoernooi van Slovenië. Onze trots Louis Honée werd met zijn team LoFloTho maar liefst tiende en individueel schopte hij tot een 23ste plek algemeen, waarmee hij de tweede Nederlandse spreker van het toernooi werd. Een geweldige prestatie aan het begin van een spannende debatweek voor onze held!

Woensdag krijgt hij namelijk te horen of hij tot het team behoort dat Nederland komende zomer zal vertegenwoordigen op het WK in Stuttgart. En dan vertrekt hij ook nog eens komend weekend samen met Jop Flameling, Rokus Loef en Sophie Schwering vertrekt hij namelijk komend weekend naar Oxford voor het prestigieuze scholierentoernooi Oxford Schools. Meer updates daarover volgen snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s